PROGRAMMET SOM VERKLIGEN FUNKAR KOST- & TRÄNINGSPROGRAM

Bygga muskler, gå ner i vikt eller nå sitt mål borde inte kännas som att ha ett andra jobb. Med mina program hos SomAnna får du de bästa förutsättninganra för att verkligen lyckas med dina mål. Enkelt, effektivt och bevisat. 

 3 månader med Kost & Träning 

  • 2 filmade träningspass att utföra på egen hand 3ggr/vecka. 
  • 1 PT-timme med mig vare månad + 20% rabatt på extra PT timmar. 
  • Obegränsad onlinecoachning. Jag svarar inom 24 timmar. 

 6 månader med Kost & Träning 

  • 3 filmade träningspass att utföra på egen hand 3ggr/vecka. 
  • 1 PT-timme med mig vare månad + 30% rabatt på extra PT timmar. 
  • Obegränsad onlinecoachning. Jag svarar inom 24 timmar. 

 12 månader med Kost & Träning 

  • 6 filmade träningspass att utföra på egen hand 3ggr/vecka. 
  • 1 PT-timme med mig vare månad + 50% rabatt på extra PT timmar. 
  • Obegränsad onlinecoachning. Jag svarar inom 24 timmar. 

Varför SomAnna?

Jag ser inte träning och kost som en dyr, tidskonsumerande hobby (eller kanske ännu värre - ett måste). Träningar med mig ska vara roliga och framförallt passa in i ditt liv, detsamma gäller kosten. Först då tror jag att du kan få en rutin som verkligen håller i sig långsiktigt. 

Variation

Oavsett om du tränar i mina grupper eller följer ett av mina program ska träningen varieras. Dels för att det är mycket roligare men även för att maximera utvecklingen hos dig. 

Helkroppsträning

När du tränar med mig kommer du att få använda hela kroppen. Träning för hela kroppen är utan tvekan det mest effektiva sättet att få ut absolut mest av din träning. 

Om Anna

Anna Magnusson

Jag är tränare, gruppträningsinstruktör och hälsopedagog. Min största drivkraft är att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om viktnedgång, kroppsformning eller någonting annat. Mitt motto är att leda genom exempel därav namnet SomAnna, jag står och brinner för allting jag gör. 

Alla gruppträningsklasser

Utöver mina framgångsrika kost- och träningsprogram erbjuder jag också flera olika sorters gruppträningsformer. Här nedan hittar du de olika priserna för dessa. 

Drop-In Pris 

För dig som bara är med enstaka gånger. 

5 gångers klippkort

Betala för 5 tillfällen och spara 75kr.

10 gångers klippkort

Betala för 10 tillfällen och spara 250kr.